Mar 02 2014

Tee talvi mekot trendikäs kashmir neuletakit

Muutos sää aina saa ihmiset ajattelemaan yli muutoksia niiden mekkoja ja vaatekaappi. Ja varsinkin talvella ja kesällä he tarvitsevat selvä muutos yli niiden leningit. Ei enää he voivat käyttää samaa värikäs ja kekseliäs kesällä leningit.

Talvella mekot yleensä eivät näytä kovin trendikäs ja innovatiivinen kesällä leningit. Mutta talvi mekot voidaan silti annettava parempi ilme käytön kashmir mekkoja, villatakkeja ja puseroita.

cashmere

Valitsemalla paras villatakki

Viimeisten viiden vuoden aikana alusta villatakki mekkoja, ihmiset ovat alkaneet pitävät niistä paljon ja olettaa tämän olevan paras asu Pureva pakkanen. Vain yllään yksinkertainen villatakki päälle t-paita antaa sinulle parhaan katsoa talven vaatekaappi. On olemassa monia ja erilaisia villatakkeja ja kaikki on joitakin erityisiä tarkoitus käyttöä.Tavallinen painike alas neuletakki yksinkertainen housut ja valkoinen paita tekee parhaiten virallisen toimisto mekko. Jotkut herkät kankaat kuten merinovilla antaa myös parhaat lämpöä talvella ja siten voit myös välttää irtotavarana siluetti puku.

Jotkut chunkier pukeutuu kuin kaapeli mekko neuletakit ovat myös sanottu olevan yksi parhaista rento jalassaan. Voit myös käyttää tätä neuletakki yli t-paidan joka rento tilaisuus.Hupullinen neuletakit myös etsiä parhaita yli farkut ja t-paita tai voidaan se voi myös olla kulunut alle bleiseri ja tämä tekee sinusta näyttää hyvältä.

Valitsemalla paras hyppääjä, joka sopii sinulle

On olemassa erilaisia puseroita sopivat ihmisiä eri ulkoasua ja fyysinen rakenne. Voit käyttää miehistön kaulan jumpperi yli t-paita taas v-aukko yli kauluspaita. Mutta villa puseroita enimmäkseen tehdä sinulle vieviä lisäämällä joitakin tarpeettomia padding teidän mekko. Mutta Merino puseroita ovat ohuita puseroita, joka antaa parhaan ulkonäön ja myös paras lämpöä suojella sinua kylmä talvi.Merino puseroita myös paras toimisto kulumista kun puetaan paita ja solmio tai missään takki.

Suppilo-kaula puseroita ja roll-kaula puseroita saat myös ylellisen ilmeen kun kuluneet sopivan huohottaa. He myös etsiä paras pitkä ja hoikka ja miesten he myös antavat parhaan lämpöä niille, jotka kattavat niiden koko kaulan. Ja nykyään miehet ovat alkaneet suosia puseroita painikkeilla niskaan, koska he ajattelevat, että ne mahdollistavat ilma mennä, kun he tuntevat tukkoinen ja lämmin.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän artikkelin kommentteihin. TrackBack URI

Kirjoita kommentti