Kes 06 2015

Tärkeitä vinkkejä valitsemalla suunnittelija hattu

594991854_chapeu1_xlargeJos rakastat muotia, suunnittelija hattu tekee erinomainen vaihtoehto. Oikea hattu voidaan tehdä mistä tahansa materiaalista, kuten nahka, puuvilla, oljen tai synteettisestä materiaalista. Monet suunnittelija hatut on suosittuja merkkejä. Siksi, jos ”real deal” on niin iso juttu sinulle, ostaa tuotteita, jotka ovat suosittuja tarroja niitä. On kuitenkin useita hattu malleja, jossa eri tyylejä ja malleja markkinoilla. Siksi löytää oikea hattu voi olla haasteellista, mutta kun tietää mitä etsiä hattu löydät valinnasta hattu helposti:

· Viesti

On tärkeää tietää, väri, joka sopii sinulle parhaiten valitessaan hattu. Eri värit välittää erilaisia ​​viestejä tyyppiä persoonallisuus. Tummat värit (eli musta & laivasto sininen) voidaan kuluneet välittää voimaa ja viranomainen, pastellivärit (eli vaalea lila ja vaaleanvihreä) näkyvän ystävällinen ja rento, sekoittaa värejä välittää luovuus, vaaleanpunainen välittää avoin sydän, valkoinen symboloivat uusi alku, keltainen Näytä lämpöä ja optimismia ja oranssi näyttö energian korkea.

· Kausi

Talvi hatut tehdä erinomainen vaihtoehto brunettes oliivi tai kalpea iho. Keväällä hatut suositellaan kalpea ihoinen ihmisiä. Yleensä jouset on vaaleat silmät ja iho ja mansikka vaaleat tai kultainen hiukset. Kesällä hatut näyttää hyvältä kalpea iho ja vaaleat hiukset, enemmän hillityt ja kaino värejä on suositeltavaa. Syksyt tehdä erinomainen vaihtoehto punertava ihon sävyä. Ihmiset kuuluvat luokkaan syksyt ovat mustat hiukset, yhdistelee ruskeaa ja vaaleat hiukset tai punaisena heads. He voivat käyttää oliivin vihreä, ruskea ja oranssi.

· Silmä & hiusten väri

Jos sinulla on siniset silmät ja vaaleat hiukset, suunnittelija hattu turkoosi ja sininen-vihreä on hyvin imartelevaa. Ihmiset, joilla on vihreät silmät ja vaaleat hiukset, voi näyttää hyvältä vihreät, siniset ja appelsiineja. Ruskea / pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset näyttää hyvältä oranssi, vaaleanpunainen, punainen, violetti ja ruskea. Harmaat silmät ja vaaleat hiukset näyttää hyvältä tahansa väriä lukuun ottamatta vaaleankeltainen. Siniset silmät ja ruskeat hiukset, näyttää hyvältä keltainen, pinkki, oranssi ja punainen.

Vihreät silmät ja ruskeat hiukset voi käyttää minkä tahansa mainittujen värejä ja vihreä. Ruskea / pähkinänruskeat silmät ja ruskeat hiukset näyttää hyvältä tummaa ja maan sävyjä. Harmaa silmät ja ruskeat hiukset upealta musta, harmaa, violetti ja sininen. Harmaa / siniset silmät ja punaiset hiukset, on imarreltu vihreä, violetti, musta ja vaalean oranssi. Ruskea / pähkinänruskea / vihreät silmät ja punaiset hiukset näyttävät viileä tahansa sävy violetti, kevyt ja tummanvihreä, maallinen värit ja musta, kun taas tumma tukka ihmiset näyttävät hyvältä useimmissa väreissä.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän artikkelin kommentteihin. TrackBack URI

Kirjoita kommentti