Lok 09 2014

Mikä on ripsien sävytys?

Kun menee rannalle, meikki ei ole lisävaruste. Kuitenkin naisille, jotka eivät halua lähteä kotiin ilman häntä kätevä ripsiväri, siellä ratkaisu näköinen paras ja nauttia luonnon paras vesillä. Ripsien sävytys, sinulla on aina tumma, ärsyttävä silmät koskaan käyttää ripsiväriä uudelleen.

There's beauty in her eyes

Ripsien sävytys on prosessi, jossa ripsien värjätään, jotta ne näyttäisivät tummempi. Riippuen ihotyyppisi ja hiusten väri, voit saavuttaa ripsien värit, kuten musta, sininen, ruskean, harmaan tai mitä väriä parhaiten sopii sinun hipiä.

Ripsien sävytys hyötyvät ihmiset, jotka ovat herkkiä meikkiä, ihmiset, jotka ovat aktiivisesti urheilua (varsinkin uinti) ja ihmisiä, joilla ei ole aikaa käyttää meikkiä päivittäin. Tämä prosessi on myös ihanteellinen ihmisille, jotka piilolinssejä, koska he eivät tarvitse kärsiä pukemista ripsiväri enää.

Prosessissa nopea ja ei-kirurgisen käyttäen kasvis väriainetta sävy. Verrattuna laittaa ripsiväriä, vaikutukset ripsien sävytys on hyvin luonnollista. Tästä syystä useimmat salongit ja kylpylät voi vaalentaa väriä luonnon silmäripset.

Onko Ripsien kestovärjäys vaarallista?

Tämä on yleisin kysymys potilailla kiinnostunut sävytys niiden silmäripset. Koska ripset ovat lähellä silmiä, on tärkeää varmistaa, että jokainen menettely tapahtuu silmien ympärillä ovat turvallisia.

Ennen ripsien sävytys menettelyä, sinun tulee osallistua kuulemisen terapeutin. Vähintään kaksi päivää ennen ripsien sävytys hoidon, sinun tarvitse suorittaa lapputestillä varmistamiseksi ei ole allergisia reaktioita tai herkkyyksiä tuote. Sitten terapeutti suosittelee parhaat väri mahtuisi ihotyyppisi ja hiusten väri tuottaa parhaat tulokset.

Tyypillinen ripsien sävytys kestää noin viisitoista minuuttia. Tämän vuoksi sävytys ripsien mahtuvat vilkkain aikataulut. Kun tulet salonki, terapeutti asettaa puuvillaa alla suljetut silmät ja sitten laita pieni määrä vihannesten väriaineen päälle ripsien. Kymmenen minuutin kuluttua väriaine poistetaan vedellä.Tulokset voi kestää noin neljä kuuteen viikkoon.

Hoidon tulee olla kivuton, ellei väriaine joutuu silmiin ja aiheuttaa lievää kirvelyä. Kuitenkin ripsien sävytys ei ole kaikille, koska jotkut ihmiset voivat saada helposti ärtynyt kanssa värilisäaineita tai hiusvärin.

Lisäksi koti sävytys sarjat tulee välttää, jos olet koulutettu ammattilainen. Tämä johtuu siitä, että ei vain voi hoito olla sotkuinen, se voi myös tuottaa tuloksia, jotka eivät ole yhtä tehokkaita kuin tehty salongit ovat. Ripsien sävytys tehnyt ammattilainen voi tarjota uskomattomia ja pitkään kestäviä tuloksia.

Ei kommentteja

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän artikkelin kommentteihin. TrackBack URI

Kirjoita kommentti